martes, 15 de marzo de 2011

Premis delta

Els Premis Delta tenen com a objectiu promoure, a través de la selecció dels dissenys que optaran als premis i de la concessió d'aquests, el reconeixement públic d'aquells productes que destaquen pel seu caràcter innovador, per la renovació conceptual que demostri la seva creació, per la resposta social que puguin obtenir i per la seva adequació mediambiental, així com per la seva elaboració formal i la seva qualitat de fabricació, convertir els Premis Delta a una plataforma de divulgació de referència i finalment emfatitzar el valor del disseny i la seva aportació a l'economia ia la societat per emfatitzar l'eminent rol social del disseny.

Es poden presentar als Premis Delta els productes de dissenyadors espanyols i estrangers produïts i distribuïts per empreses espanyoles o estrangeres que entrin en producció de 2007 a abril de 2011.



Només podran participar productes que hagin estat comercialitzats a Espanya entre les dues últimes convocatòries i l'actual. Els productes que hagin participat en convocatòries anteriors no podran presentar-se de nou. Tampoc s'acceptaran versions de productes no originals quan, segons el criteri del Comitè d'Admissió degudament assessorat, s'observin signes evidents de plagi.

La convocatòria busca donar cabuda a tota mena de productes, per exemple, els que es suggereixen en aquestes categories:

• Productes per a la persona: indumentària, articles de lleure i esports, higiene personal, telefonia i electrònica personal, jocs i complements per a nens, aparells d'ajuda per a persones de la tercera edat, productes d'alimentació.

• Productes per l'hàbitat: mobiliari i complements per a la casa, elements d'il luminació, sanitaris i accessoris de bany, electrodomèstics per a la cuina, televisió i aparells audiovisuals, sistemes de domòtica i seguretat, ordinadors i entorns de treball domèstic.

• Productes per al treball: equipament d'oficina, màquines i eines per a la indústria, aparells electrònics i de comunicació per a entorns laborals, instrumental tècnic, mèdic i científic.

• Productes per a ambients exteriors: elements urbans i d'ús públic, elements d'il luminació d'exteriors, sistemes de condicionament d'espais públics, elements per al muntatge d'instal lacions i la construcció.

• Productes per a la mobilitat: mitjans de transport col.lectius, automòbils, motocicletes, bicicletes, embarcacions, avions, sistemes i dispositius per al transport de persones i béns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario